TVÅ VECKORS FIRANDE

En överlevnadsstrategi för Februari?

Hej där ute! Nu känns det som att det var länge sedan jag skrev ett mer klassiskt blogginlägg med vad jag har haft för mig, men skolan har verkligen sugit ur all kreativitet. Långa dagar med ett ganska informationstungt ämne. Kvällar och helger har sedan varit uppbokade med festligheter så jag tänkte att idag får bli ett snabbt, komma-ikapp-inlägg, tills jag hinner redigera bilder från Norge och fota nya små projekt.

Åkte till Norge

Om vi spolar tillbaka tills för två veckor sedan så åkte jag och familjen till nord-Norge för att se norrsken. Tyvärr blev det inte så mycket norrsken, men fick känna på riktigt vinterväder, dricka diverse öl och…

Min lillebror förlovade sig

…så förlovade sig min lillebror med hans tjej!

Jonathan fyllde 30 år

Veckan därpå fyllde Jonathan 30 år vilket firades med att hela tjocka släkten kom på besök i vår lilla lägenhet. Ett nygammalt köksbord och 4 klappstolar från IKEA krävdes för att alla skulle få plats, men så mumsigt och trevligt var det!

Alla Hjärtans Dag på Étoile

Vi firade också Alla Hjärtans Dag tillsammans på Café Étoile. En fransk bistro där man kunde käka tapas och dricka bubbel. Passade också på att inviga min puffdröm till klänning!

Firade Rosannas födelsedag

Och för att avsluta festligheterna så kan vi göra det med tisdagens födelsedagsfirande för Rosanna. Hon fyllde år och bjöd på pizza och vin! Så mysigt! (Två notiser från kvällen: Grönkålspizza med cremefraiche, mozarella, prästost och brynt smör är SÅ GOTT! Likaså det vita svenska vinet från Arilds vingård)

Men nu ska det bli skönt att ta helg och bara chilla! Bortsett från festligheterna har jag haft ett par ganska tunga veckor egentligen, så helgen känns verkligen välbehövlig. Som tur är känns det som att solen också börjar smyga sig tillbaka och med den dagsljuset vilket gör att dagarna känns lättare och lättare.

Dela:

1 kommentar

  1. 22 februari, 2020 / 19:10

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *