VÅREN PÅ ALNARP

Blommande träd och vackra vårblommor

Godmorgon där ute! Jag vet inte riktigt vad vädret håller på med just nu, det känns lite som att det inte har fattat att vi är i Maj nu och inte April. Hagel/regnstorm/solsken i en salig blandning hoppades man ju att man skulle slippa, men sen blir ju saker sällan som man tänkt sig.

Den här våren var ju en av ynka två som vi kommer ha under utbildningen, då vi troligtvis kommer ha tagit examen innan den 3:e våren då man med största sannolikhet kommer lägga praktiken under sommaren mellan 2:an och 3:an för att få jobba säsong. Så den här våren skulle bli helt magisk, vi skulle läsa Trädgårdshistoria den första delen, åka på exkursioner och följa hur alla växter fick knoppar och började blomma. Sen skulle vi mjukt glida in i sommaren med kursen Färg och Formlära. På rasterna skulle vi hänga i Alnarpsparken och efter skolan läsa litteratur på en picknickfilt i solen. Men med hemstudier så blev inte det av och det känns lite sorgligt. Det är dock det lilla i det stora hela som coronakrisen är, men det är okej att vara besviken hur som helst.

För ett par helger sedan åkte därför jag och J dit på utflykt istället, packade med oss pannkakor och picknikfilt och la oss på de kulliga gräslandskapet utanför slottet i Alnarp. Njöt av solen, värmen och kollade på den knotiga gamla ekarna med små små gröna knoppar. Sen gick vi även en tur i sortimenten och fotade av vad som blommar nu på våren. Så dagens inlägg blir ett fyllt av foto! Njut av bilderna och vill ni veta mer om dem kan ni läsa på mitt instagramkonto @minlillaflora! Favoriten var Backsipporna ovan!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *