VÅRENS BOKLISTA 2020

Mars till maj

Vårens boklista 2020

Denna perioden har varit dålig när det kommer till läsande! Nu när jag inte har pendlat till skolan blir det inte de vanliga 2h läsande/lyssnande om dagen, vilket man kan se på listans längd. Men här är den i alla fall! (Tack till mammas bokhylla som idag får verka fyllnadsbild till ett inlägg om ljudböcker! Haha) Vill du se tidigare boklistor hittar du dem här och här.

Ps I Love You – Cecelia Ahern

Kände att det var dags att lyssna på bokvarianten av en av mina absolut favoritfilmer. Och den var riktigt bra, men inte lika slående som filmen. Det är något med skådespelarinsatserna och platserna som skapar magin. Definitivt värd att läsa dock!

Postscript – Cecilia Ahern [Halvvägs]

Sen till anledningen att jag började läsa förra boken. För att Cecilia Ahren hade skrivit bok nummer 2. Det kändes dock lite vemodigt att lyssna på hur det gick för Holly efter att Gerry dött. Få reda på det lite mer råa i att dö av en sjukdom i förtid, och hur man blir tvingad att lämna det livet bakom sig och starta ett nytt liv. Sen så tyckte jag att bokklubben i den här boken kändes lite krystad och inte som en lika fulländad historia som förra boken var. Jag kom ca halvvägs och tar nu en paus. Kanske läser vidare senare…

Expectation – Anna Hope

Istället läste jag boken Expectation som handlar om kvinnor mitt i livet. Deras planer, slumpen och hur deras liv blev och känslorna kring om det blev som de tänkt eller inte. Och hur vänner ändras och växer upp. Väldigt intressant men även den lite tung.

Skärmhjärnan – Anders Hansen [Halvvägs]

Sen började jag läsa en psykologi-bok som heter skärmhjärnan och förklarar anledningarna till den ökade mängden psykisk ohälsa i dagens samhälle och hur egenskaperna som orsakar psykisk ohälsa var överlevnadsinstinkter i en äldre värld, men i dagens trygga samhälle så triggas de av mindre livsviktiga saker. Kändes som ett spännande synsätt att bära med sig, men jag är än så länge bara halvvägs och lite sugen på lite feelgood istället! Så vi får se!

Hålla andan – Flora Wiström [Halvvägs]

Flora är en tjej vars blogg jag nyligen upptäckte. Så när jag hörde att hon skrivit en bok om en simmare tänkte jag att det kunde vara kul att lyssna på och lite lagom nostalgi! Har än så länge bara kommit halvvägs i även denna!

Och det var den här vårens boklista. Dela gärna om ni har några jag bara måste läsa under sommaren! Älskar att få boktips.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *