YOGA I JUNI | Headstand

Ännu en månad har gått 13/30

Godmorgon på er!

Med nya arbetstider så vaknar jag nu närmare 5 på morgonen, även på helger. Så tänkte passa på nu när jag har en liten stund över att lägga upp månadens yoga-inlägg. Denna månaden var stor ur yoga-synvinkel då jag ÄNTLIGEN lyckades komma upp i headstand på ett sätt som kändes bra.

Jag tror att många månaders muskelbyggande av svaga småmuskler och stretching av axlarna, tillsammans med en helgs helt ledigt mellan kurser, gjorde att jag tog modet till mig och verkligen försökte. Det var den sjukaste känslan. Som ”vuxen” spenderar man sällan speciellt mycket tid upp och ner och det tillsammans med känslan av att det faktiskt gick kändes galen. Typ som att upptäcka att jag kunde flyga. Sååå lycklig över att jag nu kan göra detta till en del av min yoga.

Jag försökte också räta ut benen, men lyckades inte få dem helt raka utan att ramla baklänges (bloopers kommer nedan) så detta var så bra det gick. Men med övning så kommer nog även det bli bättre med tiden.

Men nu till månadens pass. Jag hade ganska bra flyt i början av månaden, men mitt i så påpekade min psykolog att det kanske är lite väl intensivt att gå upp supertidigt för att yoga varje dag nu när jag rör mig så mycket på praktiken, och att jag kanske skulle testa att vila några dagar också, därav färre pass den andra halvan av månaden.

Jag tycker att vilan har varit viktig nu när jag arbetar fysiskt på Fredriksdal varje dag och vi dessutom har morgongympa på morgonen innan jobbet. Trots det känner jag att yogan fyller en egen plats för återhämtning och för att ta hand om kroppen så nu ska jag fokusera på att hitta en lagom balans. Vi får se hur det går!

 1. I accept
 2. Headstand pose
 3. How to do a headstand
 4. Yoga for Neck Shoulders and Upper Back samt headstand i alnarpsparken
 5. – Söndag
 6. 50 min egen yoga (stretchade ut kroppen, rollade peanut, övade headstand)
 7. Wake Up Yoga
 8. Yoga to Feel Your Best
 9. – på order av psykologen
 10. Yoga For Gardeners
 11. – Söndag
 12. Yoga For Self Care
 13. Lower Back Love
 14. 6 Minute Yoga Chill
 15. – Lördag
 16. Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 17. – Här någonstans insåg jag att en aktiv vardag på Fredriksdal och morgongympan där, egentligen är tillräcklig motion på vardagarna.
 18. – Midsommarafton
 19. – Midsommardagen
 20. – Söndag
 21. Yoga For Gardeners
 22. Lower Back Love

Bloopers

Som avslutning på det här inlägget kommer nu några bloopers, bara för att det är hysteriskt roligt haha

2 min efter att precis ramlat…

Haha tåfis i Js ansikte när jag försökte räta ut benen.

Och plock av diverse insekter och löv från håret.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *