YOGADAGBOK | AUGUSTI

Stugan-yoga

Godmorgon på er,

I helgen var jag och fick min andra dos av covid-vaccin vilket känns så skönt. (Eller inte speciellt skönt då hela kroppen ömmar, men skön känsla psykiskt). Det känns på något sätt som att detta markerar slutet på pandemin. Danmark kommer ju från den 10 september öppna upp helt då corona inte längre ses som en folksjukdom där, så det är den känslan jag försöker hålla fast vid. Kommer såklart fortsätta tvätta och sprita händerna, men kan liksom slappna av lite och börja planera för framtiden igen. Vi har på tal om det också bokat ett hotellrum i Köpenhamn till nyår. Ska bli så härligt med ett nyår på stan igen, precis som vi gillar allra mest.

Idag är det också 8 år sedan jag och Jonathan träffades. Det känns helt galet att det gått 8 år redan. Vi pratade om pandemin imorse, om hur de två senaste åren fått oss att utvecklas på ett personligt igen, efter att allt stått stilla ganska länge. Verkligen satsa på de personerna vi vill vara och även anstränga oss lite mer i förhållandet och göra livet bättre. Känns ändå fint att man under den här perioden stannat upp, fokuserat om och verkligen valt att satsa lite. Så att man kommer ut på andra sidan starkare och så att de här två åren inte bara var ett slöseri.

Men slut med uppdateringarna, det här inlägget ska ju egentligen handla om denna månadens yoga.

Augustis yogapass

Pass: 14/31

Det känns som att jag under semester och med dagarna fyllda av annat än skola har hamnat här, 13-15 pass i månaden. Det är ändå ganska bra jobbat känner jag men ska bli härligt med höstens rutiner så att jag förhoppningsvis kan få in ett par till. Ju fler pass jag gör desto lättare blir yogan och desto mer utvecklas jag. Men det hänger verkligen ihop med energin och vad ens dagar är fyllda av. Men här är månadens pass!

 1. I Enjoy
 2. Yoga To Feel Your Best
 3. – Lördag
 4. Yoga for relaxation
 5. Yoga For New Beginnings
 6. Heal
 7. – Lördag
 8. – Söndag
 9. Yoga for Cramps and PMS
 10. Yoga for Your Back
 11. Feel
 12. Yoga for Neck, Shoulders, Upper Back
 13. – Lördag Bröllop
 14. – Söndag
 15. Ahimsa Yoga
 16. Practice Serenity
 17. Yoga For Relaxation
 18. – Covid vaccinering – dos 2 🎉
 19. Yoga For After Disaster
 20. Gentle Practice

I stugan var det fullt av fjärilar under körsbärsträdet. Det flög runt och åt av fallfrukten. Detta är nog min favoritfjäril. Ser ni hur stjärnhimlen speglas på vingarna?

Humle som växer över gärdesgården.

Detta kan nog vara en av mina favoritposer just nu. Tidigare så har den varit svår då jag har varit stel i axlarna, men på sista tiden har jag verkligen lyckats komma ner i den ordentligt och det känns som att kroppen drar en djup suck varje gång. Just att böja ryggen åt det håller är något man sällan gör i dagen framåtlutade datorsamhälle.

En annan favorit. Hela kroppen njuter.

En vänskaplig fjäril!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *