YOGAN I APRIL

En downward facing dog och en upward facing dog

Hej på er, hur mår ni?

Den här månaden har varit den värsta för mig sedan pandemin startade. Isoleringen, mörkret och vintern som aldrig ville ta slut har börjat tära. Ingenting som några d-vitamin tabletter och extra yogapass har kunnat lösa. Så trots att stor del av den här månaden har spenderats hemma hos föräldrarna och att vi till och med har varit på en mini-semester i Varberg på Hotell Havanna, så har det inte kunnat väga upp för allt underliggande.

En fin sak dock är att jag äntligen har kommit fram till en psykolog som känns bra! Det är fortfarande precis i början men jag håller verkligen tummarna för att det kommer hjälpa.

På yoga-fronten har det gått precis som måendet, sisådär. Jag har verkligen försökt för att jag vet att det får mig att må bättre, men 2-3 veckor har det stått ganska stilla. Visst är det märkligt hur saker fungerar? När man mår som sämst har man dessutom minst energi för sakerna som får en att må bra. Såhär blev denna månadens yoga, 14/30 pass:

 1. Yoga for Flexibility 
 2. Yoga for Neck and Shoulder Relief 
 3. – Lördag påskafton
 4. – Söndag påskdagen
 5. – Annandag påsk (och behandling ❣️)
 6. BE KIND
 7. Joyful
 8. Yoga For Neck, Sholders, Upper Back
 9. Stress Melt
 10. Yoga For Back Pain
 11. Söndag
 12. Yoga For Self Respect
 13. Yoga For Text Neck
 14. – Lördag
 15. – Söndag
 16. Yoga for Self Care
 17. Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 18. – Lördag
 19. – Söndag
 20. Yoga rinse
 21. Reveal
 22. I Enjoy

Men nu har vi haft några dagar med sol, träden är fyllda av gröna skott och vårblomningen har snart nått sin peak. Jag är ur min värsta funk för den här gången, och ska fokusera på vila och på att må bra. Så förhoppningsvis kommer maj bli fin. Ta hand om er!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *