YOGAN I JULI

13/31

Hej igen,

Då var det dags för denna månadens yoga-inlägg. Som ni säkert har förstått i bristen på inlägg den här sommaren så har jag haft fullt upp med praktiken. Det är märkligt hur lite jag faktiskt suttit vid datorn om man jämför med när jag studerar, och hur lite jag egentligen saknat det. Jag älskar verkligen bildredigering och att skriva på bloggen, men allt det andra. Uppsatser och liknande, det saknar jag inte alls.

Den här månaden i yoga-väg har handlat om att hitta balans. Jag har försökt yoga intuitivt och lyssna på kroppen. Många av passen har varit för att kompensera för en överansträngd muskelgrupp, och flera har varit i self-care-syfte. Som en mysig aktivitet en söndag.

Det jag har märkt är att efter en heldags arbete i trädgård, är det min kropp behöver främst vila. Så jag har vilat. Legat på spikmattan och tittat på youtube. Försökt att bara sakta ner livet lite. Men de pass jag har gjort hittar ni nedan:

 1. – Lördag
 2. Gentle Practice
 3. 10 Minute Yoga For Self Care
 4. Yoga For Migraines
 5. Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 6. Yoga for Low Back and Hamstrings
 7. 12 min eget
 8. – Lördag
 9. Lower Back Love
 10. Be Kind
 11. Yoga for Loneliness
 12. Yoga for Self-Care
 13. – Lördag
 14. – Söndag
 15. Yoga for Hips and Lower Back Release
 16. Yoga for Tension Relief
 17. Yoga for Hands, Fingers snd Wrists
 18. – Lördag

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *