YOGAN I MAJ

14/31

Hej på er, hur har ni det? Om du yogar, hur har det gått?

Denna månaden har jag försökt fokusera på mitt välmående på riktigt. Inte bara göra saker som jag ”borde” för att de är ”bra för mig” utan faktiskt lyssna på vad kroppen behöver. Vilket främst har varit vila. Nästan alla månadens pass har varit för återhämtning och för att mjuka upp en stel kropp.

Utöver att jag nu ÄNTLIGEN har kommit fram till en bra psykolog och fortsatt gå på helkroppsbehandlingar som jag fick i julklapp av Jonathan (för att bli av med smärtan i kroppen främst ryggen). Så har jag också bytt ut kuddarna här hemma så att jag kan sova gott och så att sömnen återhämtar istället för skapar ytterligare spänning.

Det är verkligen många bäckar små som gäller om man vill må bättre. Och må bättre är mitt viktigaste mål för i år.

Månadens pass

Så till yogan i maj. Det blev 14 dagars yoga med 15 pass. Med folk på besök, utflykter i skolan och flytt så har vissa dagar försvunnit med god anledning, men det har också vissa veckor varit svårare att hitta energin att ta sig till mattan. Jag är nöjd med passen jag orkat, och flera av dem är riktigt härliga pass. Idag sitter jag med andra dagens träningsvärk efter att ha hjälpt Rosanna, Erik och Olivia att flytta. Så dagens pass (trots att det är riktat till när man är sjuk) var perfekt för en ömmande kropp. Tips tips.

 1. – Lördag
 2. – Söndag
 3. Savor
 4. Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 5. Yoga For Gardeners
 6. Alive
 7. – Lördag
 8. Salve
 9. – trädgårdsjobb hela dagen
 10. – utflykt till österlen
 11. Practice Serenity
 12. – Kristi him
 13. Soften
 14. Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 15. – Söndag
 16. Total Body Yoga Deep Stretch
 17. Feel
 18. – Slutspurten för designprojektet som pågått i månader.
 19. Yoga for self-care & Yoga For Neck, Shoulders, Upper Back
 20. – Söndag
 21. Practice Peace
 22. Heal
 23. – Flyttade så minst sagt träning, bara inte i form av yoga haha
 24. Yoga For When You Are Sick

Namaste!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *