YOUTUBE INSPO | MINIMALISM

Vad jag tittat på de senaste veckorna

Hej! På sista tiden har jag haft en period då jag kollat igenom ett antal olika videor om minimalism på youtube. Jag behövde en nytändning så har letat inspiration och försökt mata hjärnan full med bra tankesätt. Så jag tänkte att jag skulle rekommendera fyra av mina favoriter, om någon av er också är intresserade! Och dela med mig av några av deras bästa videor.

A Small Wardrobe

Först ut har vi A Small Wardrobe. Låt inte namnet lura er, detta handlar inte enbart om garderoben. (Även om hon har ett väldigt bra synsätt på en minimalistisk garderob om du inte bara vill gå runt i svarta t-shirts och jeans.) Patricia är en av mina nya favoriter, jag gillar att hon är så jordnära och hon verkar ha en fin filosofi till livet generellt. Älskar också alla vackra vyer från Australien i hennes videor.

Här är några favoriter:

Matt D’Avella

En av de första jag fastnade för denna gången va Matt D’Avella. Mycket bra tankar kring minimalism i flera aspekter av ens liv, men speciellt bra är hans tankar kring finans och prioriteringar.

Här är favoriterna:

Malama Life

Om man istället vill känna lugn, undersöka Slow Living och njuta av vyer från Hawaii så är Malama Life ett härligt konto. Ett lite annat approach till minimalism.

Gabe Bult

Om du istället är inne på minimalism som gränsar till essentialism är Gabe Bult en bra källa. Han känns som en hoarder gone minimalist, vilket är lite där jag också är. Jag gillar saker och har lätt att samla på mig och bli väldigt fäst vid materiella ting. Därför tror jag att det är desto viktigare att försöka hålla liv i minimalismen så det inte går helt galet.

Hoppas ni tyckte detta inlägget var roligt och hittade något av värde. Ha det fint!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *