LITE OM MIG

Va kul att du hittat hit!

 

På den här bloggen delar jag med mig av saker som händer i mitt liv, saker jag tycker är fint och annat som jag vill dela med mig av till världen. Dock främst saker jag tycker är fint vilket oftast tar sig formen av loppisfynd, smink, kristaller, orkidéer och diverse konstpryttlar som jag drar mig till. Och juste, mitt namn är Petra!

Jag bor i Helsingborg tillsammans med min man Jonathan och våra (mest mina) två små kaniner Rosie och Wilbur. Största delen av tiden spenderas på vårt loft/sovrum där jag har mina kaniner, min lilla konsthörna under takfönstret och mitt sminkbord. Alltså rummet med allt jag gillar mest. Om jag behöver lämna lägenheten gör jag helst det för att åka till Köpenhamn, vart som helst i Italien, spendera tid i trädgården, för att hälsa på familjen hemma i Småland eller för att åka till Alnarp där jag studerar till Trädgårdsingenjör.

Kanske även borde nämna ett av mina största intressen som är film, inte så mycket att skapa film utan främst att konsumera. Pride and Prejudice från 95 har en speciell plats i mitt hjärta tillsammans med majoriteten av kostymdraman. Annars är jag även svag för klassiker, nej inte svartvita, utan i form av tex Pretty Woman, Bridget Jones Diary,  Made of Honor och P.S I Love You. Så för att sammanfatta min filmsmak skulle jag säga att jag är en ”allätare med svaghet för kostymdrama, kärlek, historiskt och äventyr”.

Om du vill dela med dig lite om dig själv skulle det va superkul! Gå i så fall in på mitt senaste inlägg (eller sista om du nu vill leta dig långt bakåt i tiden av någon outgrundlig anledning) och börja inlägget med ”Vad kul att jag hittat hit…” och berätta lite om dig själv. Skulle göra min dag! Puss